Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα θα φτιάξω...σκουλαρίκια..


Είδα τυχαία σε ένα περιοδικό ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα φιόγκου και τα λάτρεψα..μα πιο πολύ απ όλα μου άρεσαν γιατί ήταν βελούδινα..οπότε αποφάσισα να τα φτιάξω κ εγώ..δείτε λοιπόν πως έγιναν..



ΒΗΜΑ 1: Διαλέξτε την κορδέλα που επιθυμείτε. 












ΒΗΜΑ 2: Χρησιμοποιείστε ένα ζευγάρι παλιά σκουλαρίκια ή αγοράστε απλά το πίσω μέρος του σκουλαρικιού και το κούμπωμα..εγώ χρησιμοποίησα ένα παλιό ζευγάρι σκουλαρίκια..










ΒΗΜΑ 3: Κόψτε την κορδέλα σας..εγώ μέτρησα και την έκοψα στα 2 εκατοστά..















ΒΗΜΑ 4: Διπλώστε την όπως στην φωτογραφία και κολλήστε την με την κόλλα της αρεσκείας σας..στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ χρησιμοποίησα σιλικόνη και με έναν αναπτήρα έκαψα την άκρη της και χρησιμοποίησα την κόλλα..





ΒΗΜΑ 5: Στη συνέχεια κόψτε την κορδέλα σας σε 2 μικρά κομματάκια..1 εκ. το καθένα..αυτά θα αποτελέσουν το κάτω μέρος του φιόγκου μας..




ΒΗΜΑ 6: Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από την κορδέλα στη μέση και χρησιμοποιήστε το για τη μέση του φιόγκου..έπειτα αφού κολλήσετε όλα τα κομμάτια και ο φιόγκος σας είναι έτοιμος τότε τοποθετείτε και το κούμπωμα..



Τα σκουλαρίκια σας είναι έτοιμα!!!



Αν σας φαίνεται δύσκολη αυτή η διαδικασία τότε μπορείτε απλά να κάνετε τα αγαπημένα σας τρουκς σκουλαρίκια..το μονο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε το τρούκς με το κούμπωμα του σκουλαρικιού και είναι έτοιμα..


Είναι λοιπόν εύκολο να φτιάξετε μόνοι σας οτιδήποτε σας αρέσει..με υπομονή και φαντασία..

Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συγκεκριμένη ιδέα με τη δική σας πινελιά .. θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις σας στα σχόλια..


be  creative...

Σόφη..